Friday, September 27, 2013

Cara buat trafik secara haram tapi MASYUKKKKK!

Assalamualaikum dan gooo day to you allss.
Terima kasih daun keladi menjenguk, dan tak lupa juga kepada visitor dari US yang datang menjenguk tapi tak komengs dan juga follow. Kah Kah Kah !

As well as all adult out there, i'm one busy hog hole, seriously i do not have the luxury to update my blog as regularly as possible. Selepas aku type few entry haritu, view adalah sangat hampeh dan takde ler lebih dari sepuluh orang visitor, aku rasa 9 dari 10 tu semua aku yang duk refresh. Kah Kah Kah. Aku tak tahu pun cara mcmana nak upgrade aku punya pageview mcm orang lain buat, tapi aku redha je lah.

Lepas dah free sikit, contohnya harini, baru lah tergerak hati nak bukak balik blog sedih aku ni, terkejut pun ada, bingung pun ada, tetiba tadah tangan ucap Alhamdulillah syukur. Sebab tak logik dan aku saspek bot ataupun apa orang panggil tu? aku pun tak tahu.


Mari dekat dekat, tgok lah sampai nampak, aku tahu kabur kabur je tulisan, malas nak bukak illusrator so aku pakai paint, kih kih. So what do you guys think? ada sape sape boleh jawab ke persoalan di atas? aku rasa tak kot, sebab yang baca blog aku ni bukan manusia. Tak logik aahhh manusia baca blog nih ! ni semua computer !

Tapi janji tetap lah janji,
camane caranya boleh jadi gini?

Gini cerita dia, 
Seminggu lepas aku jumpa dengan kawan baik aku, dia bawak laptop dan secara tak malu aku suruh dia jadi pembaca setia blog aku, tapi dia duk godek apa ntah kat blog ni, yang aku tahu sekarang view dah naik bnyak.

So secara harafiahnya aku tak faham dan dia pun sama tak faham,
the bad thing is, there is no good things going on.

ini adalah confusion, dan aku masih konfius secara pukal.
If there is any human who read this, please explain to me?

:P

Good day nachoos.

0 comments:

Post a Comment